Aweber - E-postmarknadsföring

Varför ska man använda detta verktyget på sin webbsida?

Aweber - E-postmarknadsföringAweber som är ett kraftfullt e-postmarknadsföringsverktyg hjälper dig att samla in e-postadresser från din webbsida. E-postadresserna kan du sedan använda för att skicka ut nyheter om nya produkter som du säljer på din webbsida.

Konkurrenterna till din webbsida växer för varje dag som går, då är det bra att försöka få varje besökare som besökare din webbsida att skriva in sitt namn och e-postadress för att sedan försöka få denna besökaren till en kund.

Man kan genom att lägga till en enkel HTML-kod från Aweber på sin webbsida låta sina besökare skriva in sitt namn och e-postadress. För att locka sina besökare till att göra detta kan man erbjuda något slags erbjudande eller bonusprodukt. Eller varför inte erbjuda dem att delta i en tävling om att vinna ett pris? När din besökare har skrivit in sig så har du besökarens namn och e-postadress lagrat i Aweber´s databas. Du kan sedan nå denna besökaren och alla andra som skrivit in sig genom din webbsida enkelt genom att skicka e-post till dem.

Skapa nyhetsbrev med Aweber

När du är inloggar på ditt Aweber-konto kan du enkelt skapa nyhetsbrev med professionella teman. Samt så kan du automatisera din e-postmeddelanden. Du kan skapa e-postbrev långt innan en besökare skriver in sig för att göra allt så automatiskt som möjligt. Dina e-postmeddelanden kan sedan skickas iväg med jämna mellanrum till din nya besökare. Enklare blir det inte, vill du lyckas på Internet så måste du göra som alla andra framgångsrika företag och börja med e-postmarknadsföring. Du kommer att tjäna betydligt mer pengar och skaffa en större kundlista som du kan nå när du själv vill.

Besök Aweber idag för att skapa ett konto från $19 / månaden. Är du inte nöjd efter att ha provat Aweber i 30 dagar får du pengarna tillbaka. Vill veta mer om Aweber så kan du få en gratis testrunda. Skriv in ditt namn och din e-postadress under för att få mer information från Aweber.

Now You Can Multiply Profits AND Automate Your Business

AWeber's email marketing software makes it easy.

Learn how they can do it for you, too.

Take A Free Test Drive Today!

Vad ingår i ett Aweber-konto?

Beställ ett konto på Aweber och sätt igång med din e-postmarknadsföring redan idag. Öppna ett konto, är du inte nöjd efter 30 dagar får du pengarna tillbaka.

Bli återförsäljare och tjäna pengar på Aweber som jag gör! Läs vad andra användare tycker om Aweber E-postmarknadsföringsverktyg.