Tjäna pengar på GetResponse

Tjäna pengar på GetResponseTjäna 30% på varje försäljning som du gör åt GetResponse livet ut! Registrera dig!

Om du hjälper till att rekommendera E-postmarknadsföringsverktyget GetResponse till andra användare på Internet så kommer du att tjäna pengar på dem så länge som dem använder tjänsten.

Till skillnad från andra återförsäljarprogram (affiliates program) så tjänar du pengar så länge som dem du rekommenderar använder programet/tjänsten. Andra återförsäljarprogram ger dig endast en fast summa direkt när dem sen själva tjäna pengar varje månad tack vare dig. Men inte med GetResponse, nu delar du på kakan genom att få 30% av hela summan som dem du rekommenderar varje månad.

Bli affiliate för att tjäna pengar

Tjänsten som vi rekommenderar på denna webbsidan finns inte på så många andra webbsidor på Internet, därför är det ännu enklare för oss att tjäna pengar. Andra webbsidor rekommenderar svenska affiliates program medans vi rekommenderar E-postmarknadsföringsverktyg. Konkurransen är mindre, användarna är mer och vi tjänar bra med pengar! Bli en återförsäljare du med och börja tjäna pengar som vi gör redan idag. Det är gratis att anmäla sig.

Bli medlem nu och börja tjäna pengar som en återförsäljare (affiliate) till GetResponse. I detta affiliateprogrammet ingår även 6 andra program som du med all sannolikhet är intresserad av. Du kommer även att tjäna pengar på dessa program om du väljer att bli återförsäljare till dem med.

Läs mer om GetResponse e-postmarknadsföring innan du bli återförsäljare och börja tjäna pengar på Internet.